www.belspedteam.eu Belsped Team Logistic Facebook oldala

Célba ért az első kereskedelmi szállítmány az UBER önjáró kamionjával

40 olyan alkalmazottal indult el januárban az Otto, akik korábban nem kisebb nevű cégeknél dolgoztak, mint a Google, az Apple, a Tesla vagy akár a Cruise Automation. A cél sem volt kisebb, mint önjáróvá alakítani a kereskedelmi szálíltmányokat.

A Budweiser sörcsaládot forgalmazó Anheuser-Busch sörgyár elsőként vette fel a kapcsolatot röviddel az Otto indulása után a céggel.

onjaro_kamion_szallitmanyozas_belspedteam.hu.jpg

A hatóságokkal útvonalbiztosítása mellett idult útjának augusztusban az UBER által "csupán" 680 millió dollárért megvásárolt Önjáró teherautó.

A 161 km. hosszú úton a teherautó teljesen automatikusan végezte a szállítmányozást, betartva a sebességhatárokat és az út során nem követett el semmiylen közlekedési kihágást.

A VOLVO típusú teherautó sikeres útját a több tucatnyi kamera és érzékelő tökéletes működésének eredményeként könyvelhetjük el. A kétórás utat egy sofőr az alvófülkéből figyelte, aki a városba érve vette át az irányítást a jármű felett.

Az 50.000 doboz sör sértetlenül célbaért!

 

budweiser_szallitmanyozas_belspedteam.hu.png

Hírek, aktualitások

Új desztinációk 2018-ban!

Kazahsztán, Mongólia, Üzbegisztán, Grúzia, Azerbaijan, Örményország, Irán

Tovább

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK A BELSPED TEAM LOGISTIC ZRT.-NÉL!

Az új helyszín a Csepel Szabadkikötő területén található, amely kiválóan megfelel ezen  elképzeléseinknek. A terület könnyen megközelíthető, city-logisztika szempontjából is kiváló, behajtási övezet mentes terület a város szívében. 

Tovább

Hírek az Osztrák minimálbér rendelkezésről

Az osztrák kereskedelmi kamara ismertetése a 2017. január 1-vel bevezetett rendelkezésről. 

Tovább

EKÁER 2017 - Konferencia és szakmai képzés

Fókuszban az EKÁER 2017-es szabályozás változásai: a NAV lecsap a kisteheerautósokra is!

Tovább

2017. január 1-től szigorodott az EKAER szabályozása

Az október végén közzétett 2017-es adótörvény módosítások az EKAER szabályozását is érintik. Az adózás rendjéről szóló törvény módosítása azonban 2017. január 1-től új kötelezetti kör részére is előírja a biztosítékadási kötelezettséget.

Tovább

Érkeznek a fix mérők

2017. január elsejétől a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a gyorsforgalmi úthálózat 89 pontján mérik az áthaladó gépkocsik súlyát. Az utak állapotromlásának csökkenését várják az útburkolatban elhelyezett mérőhelyek létesítésétől.

Tovább

Bővül a cargo forgalom - Cargo City 2018

Várhatóan 2018-ban adják át a Ferihegy Airport 2 terminál melletti hatalmas területen az új Cargo City-t. - közölte René Droese, a Budapest Airport ingatlangazdálkodási igazgatója.

Tovább