www.belspedteam.eu Belsped Team Logistic Facebook oldala

Érkeznek a fix mérők

2017. január elsejétől a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a gyorsforgalmi úthálózat 89 pontján mérik az áthaladó gépkocsik súlyát.

Az utak állapotromlásának csökkenését várják az útburkolatban elhelyezett mérőhelyek létesítésétől.  A mérőhelyeket a jelenleg kamerás ellenőrzést végző fix portáloknál alakítják ki. Szakértők szerint nagy a túlsúlyos gépjárművek nagy mértékben hozzájárulnak az utak romlásához és balesetveszélyes, hiszen a túlsúlyos szerelvények hosszabb fékúttal képesek megállni.

kamion_tulsulyos_belfoldi_fuvarozas_belspedteam.hu.png

Jelenleg a járművek tömegét főként az országhatárokhoz közeli állomáson, félreállítással lehet mérni. Ennél sokkal hatékonyabb eszközt vet be a túlsúlyos járművek ellen a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.. Az új rendszer telepítése az év végéig megtörténik, 2017 januárjában pedig megkezdődik a tesztüzem. Éles működést július 1-től prognosztizálják.

Hírek, aktualitások

Új desztinációk 2018-ban!

Kazahsztán, Mongólia, Üzbegisztán, Grúzia, Azerbaijan, Örményország, Irán

Tovább

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK A BELSPED TEAM LOGISTIC ZRT.-NÉL!

Az új helyszín a Csepel Szabadkikötő területén található, amely kiválóan megfelel ezen  elképzeléseinknek. A terület könnyen megközelíthető, city-logisztika szempontjából is kiváló, behajtási övezet mentes terület a város szívében. 

Tovább

Hírek az Osztrák minimálbér rendelkezésről

Az osztrák kereskedelmi kamara ismertetése a 2017. január 1-vel bevezetett rendelkezésről. 

Tovább

EKÁER 2017 - Konferencia és szakmai képzés

Fókuszban az EKÁER 2017-es szabályozás változásai: a NAV lecsap a kisteheerautósokra is!

Tovább

2017. január 1-től szigorodott az EKAER szabályozása

Az október végén közzétett 2017-es adótörvény módosítások az EKAER szabályozását is érintik. Az adózás rendjéről szóló törvény módosítása azonban 2017. január 1-től új kötelezetti kör részére is előírja a biztosítékadási kötelezettséget.

Tovább

Célba ért az első kereskedelmi szállítmány az UBER önjáró kamionjával

Az első kereskedelmi szállítmány célba ért az UBER önjáró kamionjával. A 18 kerekes, több tucatnyi érzékelővel és kamerával felszerelt VOLVO tehergépkocsi sikeresen teljesítette a rábízott feladatot...

Tovább

Bővül a cargo forgalom - Cargo City 2018

Várhatóan 2018-ban adják át a Ferihegy Airport 2 terminál melletti hatalmas területen az új Cargo City-t. - közölte René Droese, a Budapest Airport ingatlangazdálkodási igazgatója.

Tovább