www.belspedteam.eu Belsped Team Logistic Facebook oldala

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK A BELSPED TEAM LOGISTIC ZRT-nél!

2017. augusztusától cégünk új helyre költözött.  Ennek oka, hogy  logisztikai, szállítmányozói és vámügyi  tevékenységünket tovább  szeretnénk fejlesztetni.

Az új helyszín a Csepel Szabadkikötő területén található, amely kiválóan megfelel ezen  elképzeléseinknek. A terület könnyen megközelíthető, city-logisztika szempontjából is kiváló, behajtási övezet mentes terület a város szívében.

Fontos információ, hogy a területen önálló vámhivatal működik , így a  jövőben biztosítani tudjuk ügyfeleink részére az alábbi fontos vámügyi szolgáltatásokat a megszokott  vámügyintézéseken túl:

 • Minősített,  Megbízható Adózó cégeknek biztosítani tudjuk az import vámkezelések esetén az azonnali ÁFA fizetés alóli mentességet. A bevont cégek lehetőséget kapnak arra, hogy a nem EU országokból beérkező áruik import vámkezelésekor az ÁFA megfizetését bevonhatják havi szokásos ÁFA elszámolásukba, így mentesülnek az ÁFA azonnali megfizetésétől. Ez pénzforgalmi szempontból nyilvánvalóan egy rendkívül vonzó megoldás.
 • Tudjuk vállalni magán ügyfelek küldeményeinek, személyi ingóságok közvetlen vámkezelését.
 • szabad forgalomba helyezéshez kezesség nyújtását biztosítunk
 • vámáruk tárolására közvámraktár áll rendelkezésre teljes kiszolgálással

Ezen túlmenően  szeretnénk felhívni a figyelmüket a Csepel Szabadkikötő komplexum területén nyújtható új  szolgáltatásainkra, melyek kiegészítik eddigi, megszokott tevékenységünket: 

 • Kikötői és hajó kiszolgálási szolgáltatások
 • Hajó kirakás/berakási
 • Kiterjedt iparvágány hálózat, vasúti szolgáltatások
 • Konténer terminál, konténer átrakás
 • RO-RO szolgáltatás
 • Tehergépkocsi mérlegelés
 • önálló vámhivatal a komplexum területén

Reméljük, hogy a felsorolt új szolgáltatások segítségükre lesznek üzleti  tevékenységük megkönnyítésében és döntéseik meghozatalában.

Részletes információkért keressék cégünket telefonon, vagy honlapunkon keresztül.

 

shutterstock_54021985(1).jpg

Rólunk

A Belsped Team Logistic Zrt. jogelődje, a Belsped Team Logistic Kft. 2001-ben alakult. Alapító tagjai elsősorban a nemzetközi gyűjtőforgalomban szerzett több éves tapasztalattal rendelkező kollégák, barátok voltak, nagyrészük a mai napig a cég megbecsült tagjai.

Folyamatos fejlődés és profilbővítés eredményeként a Kft 2008-ban Részvénytársasággá alakult. A fő tevékenységi kör változatlan maradt: nemzetközi közúti gyűjtő forgalom, komplett kocsis forgalom, logisztika, raktározás, vámkezelés. Emellett több, kapcsolódó szolgáltatás irányába is nyitott a cég, megőrizve, folyamatosan korszerűsítve, aktualizálva valamennyi tevékenységét.

Ügyfeleink nagy része elismert szereplője a hazai és nemzetközi gazdasági életnek,  döntő többségük a kezdetek óta a Társaságunk partnere. Büszkék vagyunk partnereink hűségére, mert ez ad valódi visszaigazolást arra, hogy a változó feltételek, nehézségek mellett is mindvégig megfeleltünk az összes kihívásnak, minden igénynek.

Legfontosabb üzleti hitvallásunk, hogy partnereink számára olyan hosszú távú, komplex szolgáltatást nyújtsunk, melynek révén nemcsak éves szinten jelentős költségcsökkentést érhetnek el, hanem stabil szerződési feltételeink segítségével előre tervezhetővé válik a költségvetésük.

Szakembereink kiválasztják és lebonyolítják a legmegfelelőbb szállítás módot, útvonalat és kapcsolódó szolgáltatásokat, ezzel biztosítjuk partnereink számára a kiváló logisztikai hátteret. Tehermentesítjük partnereinket, így nő a fő tevékenységükre fordítható idő, ezáltal, ha közvetve is, de hozzájárulunk partnerünk üzleti sikereihez.