www.belspedteam.eu Belsped Team Logistic Facebook oldala

ALL RISK ÁRUBIZTOSÍTÁS KÖTÉS

A Belsped Team Logistic Zrt.  rendelkezik szállítmányozói felelősségbiztosítással, fuvarozóként CMR és belföldi árufuvarozási biztosítással, azonban egyik biztosítás sem fedezheti biztonsággal a megbízó valamennyi veszteségét kár esetén.

Erre az áru "all risk" biztosítása szolgál, melynek megkötése - különösen nagy értékű áruk szállítása esetén - mindenképpen ajánlott.  Káresemény bekövezkeztekor ez a biztosítás fedezi csak a megbízó kárát teljes egészében. Az árubiztosítást a Belsped Team Logistic Zrt. köti meg a megbízó nevében és költéségre. A biztosító kiemelt ügyfeleként jóval kedvezőbb feltételek mellett, akár már 10.000 Ft. / küldemény ártól van lehetőség all risk árubiztosításra. Biztosítás köthető nem csak egyedileg, szállítmányonként, hanem akár éves általány formájában is. Társaságunk szakismerete és a biztosító társaságokkal fennálló szakmai kapcsolatai révén ügyfeleink számára segítünk kiválasztani a legelőnyösebb biztosítási formát. 

Biztosítási ajánlat elkészítéséhez kérjük az "Ajánlatkérés árubiztosításra" gombra kattintva szíveskedjen kitölteni űrlapunkat.

All risk árubiztosítás kötés