www.belspedteam.eu Belsped Team Logistic Facebook oldala

TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Tengeri konténer forgalom

Teljes konténer rakományok (FCL), részrakományok (LCL), valamint gyűjtőáru továbbítását tengeren túli viszonylatokban kikötői ügynökségeinken és különböző hajótársaságokon keresztül szervezzük, beleértve a kikötői szolgáltatásokat, a vámkezelést, a hajóraklevél kiállítását és a házhoz szállítást is.

Megbízóink részére kiválasztjuk az adott feladathoz a legmegfelelőbb hajós társaságot, útvonalat és kikötőt, szállítmányozó céget figyelembe véve a költségeket, tranzitidőt, a feladat különlegességeit. Mind a teljes konténerek, mind pedig a részrakományok és gyűjtőáru esetén megszervezzük az áruháztól - házig szállítását, beleértve a szükséges vámeljárásokat is.

Legjelentősebb ajánlott kikötőink:

- Koper
- Hamburg
- Rotterdam

 

 

 

 

ajánlatkérés komplett konténer szállításra (FCL)

ajánlatkérés gyűjtő konténer szállításra (LCL)

tengeri1.jpg

 

Kínai szállítás

Kínai gyűjtő szállítmányozás, részrakomány és komplett rakomány tengeri konténeres szállítása

Kína bármely kikötőjéből induló szállítmány tengeri szállítására optimális megoldást kínálunk. Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően kedvező díjakat tudunk ajánlani ügyfeleinknek.
A kínai kikötőkből a hajók Koper (Szlovénia) vagy Hamburg(Németország) kikötőibe érkeznek, onnan az áru vasúton/közúton érkezik Magyarországra.

Vállaljuk gyűjtő és részrakományok, valamint komplett (20 és 40 lábas tengeri konténeres szállítmányok teljes körű ügyintézését, import és export irányban egyaránt. Kínai partnereinken keresztül igény szerint az áru kikötőbe történő eljutását is megszervezzük.

A tengeri szállítmányozás mellett a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

- a teljes körű vámügyintézést külföldön és belföldön
- szállítmánybiztosítás megkötését
- az érkező kikötőtől a házig terjedő szállítás megszervezését

 

 

Ajánlatkérés kínai szállításra –komplett konténer (FCL)

Ajánlatkérés kínai szállításra –gyűjtő konténer (LCL)

 

tengeri2.jpg