www.belspedteam.eu Belsped Team Logistic Facebook oldala

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK A BELSPED TEAM LOGISTIC ZRT.-NÉL!

 

2017. augusztusától cégünk új helyre költözött.  Ennek oka, hogy  logisztikai, szállítmányozói és vámügyi  tevékenységünket tovább  szeretnénk fejlesztetni.

Az új helyszín a Csepel Szabadkikötő területén található, amely kiválóan megfelel ezen  elképzeléseinknek. A terület könnyen megközelíthető, city-logisztika szempontjából is kiváló, behajtási övezet mentes terület a város szívében.

Fontos információ, hogy a területen önálló vámhivatal működik , így a  jövőben biztosítani tudjuk ügyfeleink részére az alábbi fontos vámügyi szolgáltatásokat a megszokott  vámügyintézéseken túl:

 • Minősített,  Megbízható Adózó cégeknek biztosítani tudjuk az import vámkezelések esetén az azonnali ÁFA fizetés alóli mentességet. A bevont cégek lehetőséget kapnak arra, hogy a nem EU országokból beérkező áruik import vámkezelésekor az ÁFA megfizetését bevonhatják havi szokásos ÁFA elszámolásukba, így mentesülnek az ÁFA azonnali megfizetésétől. Ez pénzforgalmi szempontból nyilvánvalóan egy rendkívül vonzó megoldás.
 • Tudjuk vállalni magán ügyfelek küldeményeinek, személyi ingóságok közvetlen vámkezelését.
 • szabad forgalomba helyezéshez kezesség nyújtását biztosítunk
 • vámáruk tárolására közvámraktár áll rendelkezésre teljes kiszolgálással

Ezen túlmenően  szeretnénk felhívni a figyelmüket a Csepel Szabadkikötő komplexum területén nyújtható új  szolgáltatásainkra, melyek kiegészítik eddigi, megszokott tevékenységünket: 

 • Kikötői és hajó kiszolgálási szolgáltatások
 • Hajó kirakás/berakási
 • Kiterjedt iparvágány hálózat, vasúti szolgáltatások
 • Konténer terminál, konténer átrakás
 • RO-RO szolgáltatás
 • Tehergépkocsi mérlegelés
 • önálló vámhivatal a komplexum területén

Reméljük, hogy a felsorolt új szolgáltatások segítségükre lesznek üzleti  tevékenységük megkönnyítésében és döntéseik meghozatalában.

Részletes információkért keressék cégünket telefonon, vagy honlapunkon keresztül.

Hírek, aktualitások

Új desztinációk 2018-ban!

Kazahsztán, Mongólia, Üzbegisztán, Grúzia, Azerbaijan, Örményország, Irán

Tovább

Hírek az Osztrák minimálbér rendelkezésről

Az osztrák kereskedelmi kamara ismertetése a 2017. január 1-vel bevezetett rendelkezésről. 

Tovább

EKÁER 2017 - Konferencia és szakmai képzés

Fókuszban az EKÁER 2017-es szabályozás változásai: a NAV lecsap a kisteheerautósokra is!

Tovább

2017. január 1-től szigorodott az EKAER szabályozása

Az október végén közzétett 2017-es adótörvény módosítások az EKAER szabályozását is érintik. Az adózás rendjéről szóló törvény módosítása azonban 2017. január 1-től új kötelezetti kör részére is előírja a biztosítékadási kötelezettséget.

Tovább

Célba ért az első kereskedelmi szállítmány az UBER önjáró kamionjával

Az első kereskedelmi szállítmány célba ért az UBER önjáró kamionjával. A 18 kerekes, több tucatnyi érzékelővel és kamerával felszerelt VOLVO tehergépkocsi sikeresen teljesítette a rábízott feladatot...

Tovább

Érkeznek a fix mérők

2017. január elsejétől a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a gyorsforgalmi úthálózat 89 pontján mérik az áthaladó gépkocsik súlyát. Az utak állapotromlásának csökkenését várják az útburkolatban elhelyezett mérőhelyek létesítésétől.

Tovább

Bővül a cargo forgalom - Cargo City 2018

Várhatóan 2018-ban adják át a Ferihegy Airport 2 terminál melletti hatalmas területen az új Cargo City-t. - közölte René Droese, a Budapest Airport ingatlangazdálkodási igazgatója.

Tovább